Speciale uitzending! Bekendmaking Line-up Julianapop


Nog een paar dagen wachten en dan is de complete line-up van Julianapop 2017 bekend. De laatste twee artiesten die naar het dorp komen worden op Tweede Paasdag bekendgemaakt, live in het LOS-radioprogramma “De Muziekkelder”.

Julianapop is dit jaar voor het eerst op een nieuw terrein, een kleine verhuizing naar de locatie aan de Akkerbouwstraat, waar ook de Springfair en de Trekkertrek worden gehouden. Het is een groter terrein, wat verdere groei van het evenement mogelijk maakt. Zo komt er deze editie voor het eerst een tweede podium.

In “De Muziekkelder” zijn bij presentator Josh van den Berg enkele vrijwilligers van het evenement te gast. Zij komen vertellen over hun taken en hun leukste herinneringen aan de voorgaande edities. Ook wordt dieper ingegaan op “wat is er nodig om Julianapop jaar na jaar weer te organiseren?”.

Laatste acts
Op Julianapop treden dit jaar op Waylon, Sesam, Douwe Bob en Diggy Dex, maar in het radioprogramma, op maandag 17 april van 19.00 tot 21.00 uur te beluisteren via de lokale omroep van Den Helder, worden de laatste twee acts bekendgemaakt. Daarmee is dan de gehele line-up voor dit jaar compleet. De muziek staat uiteraard volledig in het teken van artiesten die ooit op Julianapop stonden. Luister maandag mee via 105.6Mhz (ether) of online (ook via TuneIn) via www.losdenhelder.nl.

De 24e editie van Julianapop vindt plaats op zondag 18 juni.

Bron: www.denhelderactueel.nl

Deel dit bericht met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter