Muzieknieuws: Drummers opgelet!


De Groningse rockband View for a Day kent al een rijke geschiedenis aan optredens. Zo gingen ze het land al door met het grootst reizende festival Popronde, stonden ze op Eurosonic, deden ze mee aan de Grote Prijs van Nederland en draaide landelijke radio hun muziek. Inmiddels is hun debuutplaat ‘Scratching the¬†Surface’ gelanceerd en is deze te vinden op o.a Spotify. De band is opgericht door de broers Herman en David Klompmakers samen met (ja, ook!) broers Laurens en Niek Hof. De laatstgenoemde broers hebben een poos geleden besloten om hun peilen ergens anders op te richten en de band te verlaten. Dat schept dus ruimte voor nieuwe bandleden!

Op hun Facebookpagina doen ze een oproep naar een nieuwe drummer. Het betreft echter wel een serieuze oproep want View For A Day wil niet zo maar wat spelen. Ze hebben potentie om grootser en grootster te worden, dus gevraagd wordt dat de toekomstige drummer wekelijks beschikbaar is voor repetities, opnames en schrijfsessies etc. Daarnaast moet je als drummer natuurlijk wel beschikken over een knap drumstel en het liefst ook een rijbewijs. De muziekstijl van View for a Day moet je vanzelfsprekend aan staan en qua leeftijd tussen de 20/35 jaar oud zijn.

Klinkt dit aantrekkelijk? Dan kun je altijd mailen naar info@viewforaday.com of via onze contact-pagina op deze website, dan zorgen wij dat het bij de juiste persoon terecht komt.

Kortom: Heb je zin om in 1 van de meestbelovende bands van het land te gaan drummen en wil je er vol voor gaan? Aarzel dan niet!

Deel dit bericht met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter