De Muziekkelder krijgt een radioprogramma!


We zijn erg blij om te mogen bekendmaken dat De Muziekkelder een eigen radioprogramma zal krijgen bij L.O.S. Den Helder. Vanaf 7 maart neemt presentator Josh van den Berg je iedere dinsdagavond mee op reis door onze muziekkelder waarin alle ruimte is voor beginnende bands/artiesten en voor de vergeten hits.

Vaste items
Iedere uitzending nemen wij contact op met Koen Warmerdam om terug te blikken op een leuk, grappig, opvallend of ernstig nieuwsbericht van die week en daar zoekt Warmerdam dan een passende track bij. Daarnaast doen we iedere week de Top2000-bingo. We laten een loting-systeem een nummer kiezen tussen de 0 en 2001 en dat nummer draaien we dan uit de welbekende Top2000 van het afgelopen jaar. Eveneens kun je als luisteraar natuurlijk altijd je verzoekjes indienen. Maak daarvoor gebruik van het contact-formulier op deze website of ga naar onze facebookpagina en laat een berichtje achter.

Zit je zelf in een band of ken je een band die meer aandacht verdient? Neem dan gerust contact op met aanvullende informatie over de band/act en wie weet behandelt Josh dit dan in een uitzending.

Wie wat waar?
Vanaf 7 maart 2017, iedere dinsdagavond van 19:00u tot 21:00u. Live te beluisteren via L.O.S. Den Helder.

Frequenties
Ether: 105.6 Mhz
Kabel: 89.0 FM
Digitale radio (Ziggo): 916
Digitale tv (Ziggo): 41

En natuurlijk ook via www.losdenhelder.nl

Deel dit bericht met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter